• Öğrenim ücretleri birinci ve ikinci dönem başında iki taksit şeklinde ödenir.
  • Öğrenim ücretleri, İTÜ’deki yıllar için İTÜ’ye, ABD’deki yıllar için ABD’ye yapılır.
  • İTÜ’ye yapılacak olan ödemelerin tarihleri www.sis.itu.edu.tr adresinde duyurulacaktır.
  • Ödemeler sadece öğrenim ücretlerini içermektedir, bunların dışında yurt, kırtasiye, kişisel harcamalar, sağlık sigortası vb. giderler ayrıca ödenecektir.
  • ABD’deki öğrenim ücretlerine her yıl belirli bir oranda artış yapılabilmektedir.
  • 2023-2024 Akademik yılında İTÜ’deki İngilizce Hazırlık Eğitiminin yıllık ücreti 13.360 TL, akademik yıl başına ödenecek olan öğrenim ücreti 19.888 TL’dir.
  • ABD’deki güncel öğrenim ücretlerini (Out state tuition veya Non-Residential student tutarları) http://catalog.montana.edu/expenses/ internet adresinden öğrenebilirsiniz.
  • Öğrencilerimizden gelen geri dönüşler ışığında, ABD’deki öğrencilerimiz bir akademik yılda, öğrenim harcı dışında ortalama 15.000 ABD doları harcama yapabilmektedirler.
  • 1. ve 3. yıllarının sonunda, yıl sonu ortalamaları 3.00/4.00 olan öğrencilerimiz, Montana State University'de ilgili yıl için belirlenmiş eğitim harcından 4.000 $ indirim kazanırlar.

ÖNEMLİ NOT: İTÜ'deki dönemler için Çift Diploma Programları öğrenim ücretleri, Vakıfbank şubelerinden öğrenci numarasıyla ya da Vakıfbank ATMlerinden yine öğrenci numarasıyla ödenmektedir. Herhangi bir IBAN numarasına ödeme yapmayınız.​​